Merre jártunk?

Fényképalbum

A régi képek elérhetõek: ITT!!!

Archívum 2007: ITT!

Archívum 2008: ITT!

Dátum Esemény Képek
 
2009.
 

2009. április 4.

Bogaras szakosztályunk résztvett a "RAJZÁS"-on. Idén Budapesten a városligetii Mûjégpályán találkoztak a gömbölyû formák kedvelõi. Rendezvény képei!!!!
2009. április 11. A hétvégén Veteránjármû Találkozó és Börze volt Pécsen a vásártéren. A veterános programot színesítette Katonai Hagyományõrzõ barátaink bemutatója. Rendezvény képei!!!!
2009. április 18. Idén is megrendezték a Vasuttörténeti Parkban az OTEXPO-t. Mi sem maradhattunk ki a nézelõdésbõl. Rendezvény képei!!!!
2009. április 25. Ambrus Zoltán klubtársunk meghívására kihelyezett klubgyûlést tartottunk Üszögpusztán. Egy kellemes délutánt tölthettünk együtt. Köszönjük. Rendezvény képei!!!!
2009. május 1. Ellátogattunk a hétvégén a Siófokon megrendezett Veterán Börzére.  
2009. május 22-24. Megrendeztük a "ll. Zselic-Hegyhát Kupa" 2009 Kaposvár-Orfû Találkozót. A szombat délutáni kaposvári kiállításon a bogaras esküvõre érkezõ barátainkkal együtt mintegy 80 jármûvel töltöttük meg a teret. Rendezvény elsõ képei!!!!
2009. május 22-24. Elkísértük a "Kötél Egyesület" tûzoltó jármûveit, a Gyulán megrendezett nemzetközi Tûzoltó Találkozóra. Rendezvény képei!!!!
2009. május 29.

Kaposvári Laktanya Nyílt Napjára, idén is meghívást kaptunk. Egyesületünk (Veterán Autó és Motorbarátok Egyesülete Pécs) a kaposvári "Kötél Egyesület" tûzoltó jármûveivel és a szintén pécsi "Veteránjármû Egyesület Pécs" jármûveivel közösen színesítette a laktanya progtamját.

Rendezvény képei!!!!
2009. június 06. A hagyományos pellérdi nyárköszöntõ klub gyûlésünket idén jelmezes megjelenéssel fûszereztük. Aki nem ért ide, sajnálhatja. Rendezvény képei!!!!
2009. június 12-14. "Fonyód Feszt 2009" VW találkozón tölthettünk egy baráti hétvégét. A rendszvényt a Dunáltúli Léghûtéses VW Klub csapata szervezte. Rendezvény képei!!!!
2009. június 26-28. A "Káni Filmfesztivál" idén sem múlhatott el nélkülünk. Köszönjük Maci Bácsinak, hogy szívesen láttak bennünket, és megmutathathattuk jármûveinket. Rendezvény képei!!!!
2009. június 26-28. A Siófoki Stefánia Napok rendezvényére is meghívást kaptunk, ahol 45 elõtt veterán jármûveink segítségével idézték fel a régi idõk hangulatát. Rendezvény képei!!!!
2009. június 28. A Pannoniás Ring család Paks (PaRiPa) meghívására részt vettünk az "Öreg VASakkal VASemberekért" veteránjármû kiállításon, Bonyhádon. Szerencsére a környékbeli jégesõ megkímélte a kiállítás, és egy kellemes napot tölthettünk együtt barátainkkal és az érdeklõdõ közönséggel. Rendezvény képei!!!!
2009. július 9-12. A Pannoniás Ring család Paks "PaRiPa 2009" rendezvényre kaptunk meghívást. Kellemes hétvégét töltöttünk együtt az ókori Rómában!. Rendezvény képei!!!!
2009. július 12. A Vasutas Mûvelõdésiház meghívására a hagyományos Pécsi Vasutasnap változatos programját egészítettük ki veterán jármûveinkkel. Rendezvény képei!!!!
2009. július 17-24. Börzsöny túrán vettek részt legöregebb jármûveink. Hamarosan.
2009. július 18-19.

Tamásiba a "KingFeszt" rendezvényre kaptunk meghívást.Sajnos az idõjárás nem volt kegyes, de azért jól éreztük magunkat LOLÁ-val.

Rendezvény képei!!!!
2009. július 23-26. Szentlászlón töltöttük a hétvégét. Az Aquahíd Kft szervezésében rendezett motoros találkozón. A régi autók jól megfértek a kétkerekûek társaságában. Rendezvény képei!!!!
2009.augusztus 1-2. Ellátogattunk az Orfûn megrendezett Bogártalálkozóra. Hamarosan.
2009.augusztus 21-23. llI. Mecseki Történelmi Napok rendezvényére kaptunk meghívást. Komló-Zobákpusztán a haditechnikai eszközök, jármüvek szerelmesei találkoztak az érdeklõdõ közönséggel. A szombati tájékozódási versenyen a mi feladatainkat is meg kellett oldaniuk a résztvevõknek. Rendezvény képei!!!!
2009.augusztus 21-23. Augusztus utolsó hétvégéjén a kaposvári bogaras szakosztályunk rendezésében tartottuk meg az "V. Kaposvári Bogártalálkozót". Az országban egyedülálló nemzetközi résztvevõkkel is tarkított találkozón ismét sikerült csúcsot döntenünk. Idén 16 db oval és 1 db osztott ablakos bogár vonult fel a közel 100 db 1958 után bogár társaságában. Rendezvény képei!!!!
2009.szeptember 18-20. Idén is ellátogattünk a PécsiNapok keretében megrendezett XV. jubieumi Veteránjármû Talákozóra. A pécsi Autóklub szervezésében idén Barcsra látogatott a csapat. A programot pécsi kiállítással zárták. Rendezvény képei!!!!
2009.október 9-11. Klubbunk sikeresen rendezte meg "IV. Dél-Dunántúli Szezonzáró Veteránjármû Találkozó és Verseny"-t az Orfûtours-sal közösen. Közel 50 jármû vett részt a komoly és komolytalan feladatok végrehajtásában.

Rendezvény képei!!!!

Eredmények!!!

2009.október 23-25. Az õszi budapesti OTEXPO a SYMA csarnokban került megrendezésre. A kiállított jármûvek egyrész már megfordult a mi rendezvényeinken is. Találkozhattunk néhány igazi ritkasággal is a kordonok mögött. Köszönjük a látványt a rendezõknek. Rendezvény képei!!!!
2009.október 24.

56-os megemlékezként, "mecseki láthatatlanok nyomában" túraversenyt hírdetett a Pécsi Önkormányzat általános és középiskolás csapatok, valamint családok részére. Az öt fõs csapatok történelmi ismeretbõl, elsõsegélynyújtásból, célbadobásból, és lövészetbõl vizsgáztak a túra során. A verseny a pécsváradi II. Béla Szakközépiskola "Delta-1" csapata nyerte meg.

A megemlékezést (klubbunk hagyományõrzõ szakosztájának közremûködésvel) egy csatajelenet zárta, melyet a PécsTV kamerája is megörökített.

Rendezvény képei!!!!

PécsTV felvétele!!!

2009.december 5. A 2010 augusztus 20-ai hétvége programjainak összehangolására a konzorciumi szervezõbizottság 2009 december 5-ére egyeztetést hívott össze az érintett rendezvények szervezõivel, valamint baranya megyei hagyományõrzõ egyesületek bevonásával. A megbeszélésen közel húsz egyesület képviseltette magát. Rendezvény képei!!!!