Merre jártunk?

Fényképalbum

Dátum Esemény Képek
 
2010
 
2010. március 19-21.

Ellátogattunk a CarStyling Tuning Show kiállításra. Bár nem veterán kinézettel, de volt néhány 30 feletti járgány (30 alatti kísérõvel)

Rendezvény képei!!!!
2010. március 28. Kaposvári Barátaink megrendezték hagyományteremtõ elsõ Veterán Technic Piknik-jüket a kaposvári Csei Parkban. A kellemes idõnek köszönhetõen szép számmal összejöttünk, és fel is vonuktunk a városban. Rendezvény képei!!!!
2010. április 3. A hétvégén Veteránjármû Találkozó és Börze volt Pécsen a vásártéren. Rendezvény képei!!!!
2010.április 24-25. Keszthelyre látogattunk, az V. Lotus Retro szépségversenyre, a képek magukért beszélnek. Képek!!!
2010. május 15-16. Ellátogattunk Tulln-ba az egyik leknagyobb veterán börzére, Ausztriába. Jó kis kirándulás volt. Képek....
2010. május 22. Dél-Dunántúli Volános családi napra kaptunk meghívást. Tartalmas programnak és a jó idõnek köszönhetõen, kellemes napot töltöttünk együtt. Képek!!!
2010. május 28-30. Dél-Dunátúli Oldtimer Classic Tavaszi futamát rendeztük Kaposváron a Somogyi Veteránjármû Egyesülettel közösen. Aki eljött, nem bánta meg!

Rendezvény képei!!!

2010. június 26. Ismét eljött a filmfesztiválok ideje. Már hagyományosan KÁN-ba látogattunk el, ahol a megszokott baráti környezet fogadott bennünket. A kalandos útviszonyok ellenére jól érentük magunkat! Köszönjük Maci bácsinak. Képek!!!
 2010. június 26. Fekete Kálmán barátunk meghívására részt vettünk az Orfûn megrendezett "USA Autó Motor és Zenei Fesztivál" programján. Sajnos az idõ sok társunkat elriasztott a kirándulástól. Képek!!!
2010. június 26. Füles és csapata jóvoltából eljutottunk a második CS.I.T. Táborba Magyarhertelendre. Az esõs idõ ellenére, (a fellépõkkel együtt) jól éreztük magunkat a tartalmas programon. Képek!!!
2010. július 10. Idén is ellátogattunk a hagyományos pécsi Vasutasnapra, ahol a "sokaság" érdeklõdéssel figyelte jármûveinket.Ezzel köszöntük meg a Vasutas Mûvelõdésiház által biztosított klubhelység használatot. Képek!!!
2010. július 22-25. A 4. Baranyai Pick-Nicket rendezõ Keke-Moto Farm meghívására idén is ellátogattunk Szentlászlóra.A motorok között nagy érdeklõdés volt a veterán autó iránt is. Képek!!!
2010. augusztus 20-22. A "Dél-Dunántúli Oldtimer Classic 2010" kupasorozat "Nyári Kupa- Pécs" rendezvényét sikeresen zártuk. Ismét egy tartalmas hétvégét tölthettünk együtt régi és új barátainkkal. Szeretettel várunk mindenkit Orfûre!

Képek!!!

2010. augusztus 20-22. A "IV. Mecseki Történelmi Napok" katonai hagyományõrzõ találkozó nagy sikert aratott az érdeklõdõk körében. A csatákat és a kiállítást minden nézõ megemlegetheti. Képek!!!
2010.augusztus 26-28. Kaposvári Bogártalálkozón is részt vettünk jármûveinkkel, ahol az esõ miatt elmaradt gyorsulási versenyt egy rögtönzött tájékozódási futammal pótoltuk. Ismét sikerült rekordot dönteni, magyarországon egyedülálló módon a tavalyi 19 utám idén 22 db 1957 elõtti bogár tisztelte meg a tálálkozót. Képek!!!
2010. szeptember 17-19. Sikerrel zártuk a Dél-Dunántúli Oldtimer Classic kupasorozatot, a három versenyen mintegy hetven csapat mérte össze tudását és kitartását. Az esõs idõjárás ellenére mozgalmas hérvégét hagytunk magunk után. Képek!!!
2010. szeptember 26. Kaposvári társklubbunk ezen a hétvégén rendezte a második VeteránBörzéjét a kaposvári Cseri parkban. A zord idõ ellenére skoan kilátogattak a seregszemlére. Képek!!!
2010. december 6. Évzáró összejövetelünket egy komlói "LÉGO pincében" kezdtük, ahol fergeteges PAINTBALL csatával melegítettünt az esti mulatságra. A vacsorára, feláldozott malacot Üszögpusztai fõhadiszállásunkon fogyasttottuk el.

Képek!!!