Merre jártunk?

Fényképalbum

Dátum Esemény Képek
 
2011
 
2011.03.06. Kilátogattunk a Szilágyon megrendezett Veterán Börzére. Képek!!!
2011.03.27. Immár hagyomány teremtõ Börzévé nõtte ki magát a kaposvári barátaink szervezésében megrendezett "TEKNIK PIKNIK". A szeszélyes tavaszi idõjárás ellenére jelentõs mennyiségû veteránjármû hagyta el (idén elõször) téli tárolóhelyét ezen a délelõttön. A programot városi felvonulás zárta. Képek!!!
2011.04.02. Bólyban megrendezésre kerülõ Gastro Napokra kaptunk meghívást, ahol a veterán jármûveinket megcsodálhatták a rendezvény látogatói. Képek!!!
2011.04.09. 20. Jubileumi Tavaszi Rajzásra indult az ország számos "bogarasa". Mi sem hagyhattuk ki ezt az eseményt. A Hungaroringen próbálhattuk ki járgányainkat, a körözés után gyorsulási verseny volt, majd a vezetés technikai pályán próbálhattuk ki a jeges út érzését. Képek!!!
2011.04.15-17. OTEXPO és Oldtimer sukadalom lepte el Budapest utcáit. A tömegben néhány jármûvel mi is részt vettünk. Tartalmas kirándulás volt. Képek!!!
2011.04.30. RETRO Túrán vettünk részt, Pécs -Bonyhád útvonalon. A régi hatos úton elevenítettük fel az autópálya elõtti idõk fillingjét. Bár néhány jármû megadta magát, jó hangulatú rendezvényen vehettünk részt, Fehér Péter és barátai szervezésében. Képek!!!
2011.04.30. Néhány klubtársunk, a Keszthelyi Lotus Retro Szépségversenyen képviselte klubbunkat, ahol idén is sok gyönyörû jármû jelent meg. Keresztúri Péter klubtársunk nemrég elkészült (100 pontos) Citroenje az "1946-ig gyártott" kategóriában elsõ helyezést ért el. Gratulálunk! Képek!!!
2011.05.07. Idén is meghívást kaptunk a Pannonvolán Családi Napjára. A bodai pihenõparkban egy kellemes napot tölthettünk. A veterán jármûveken kívül íjász bemutató színesítette a programot. Képek!!!
2011.05.13-15.

A tavaszi kaposvári szezonnyitó veteránjármû találkozó idén a múltidézés szellemében került megrendezésre a Balaton partján. A "Retro Úttörõ Veterántábor - Veteránjármû Találkozó és Verseny - Fonyódliget" rendezvényen felelevenedtek a kisdobos és úttörõ hagyományok, a piros-kék nyakkendõtõl, a zászlófelvonáson keresztül, a mozgalmi nótákig. Aki velünk töltötte a hétvégét, nem bánta meg.

Képek!!!
2011.06.04.

Ismét egy vidám napot tölthettünk együtt a "Pellérdi Halastó Party"-n egy kellemes környezetben. Az iskolai VAKÁCIÓ elõtt nem sokkal színes programokkal vártuk az ismerõsöket. A programban a pecázáson, fürdésen, vetélkedésen kívül CSEPEL-es kirándulás is szerepelt. Az egyik legnagyobb feladat, a "mûbika" legyõzése volt. Az esti rock koncert elmaradt, de azért jól szórakoztunk!

Képek!!!
2011.06.24-26. A "Káni Filmfesztivál" idén sem múlhatott el nélkülünk. Köszönjük Maci Bácsinak, hogy szívesen láttak bennünket, és megmutathathattuk jármûveinket. Képek!!!
2011. július 8-10. A Pannoniás Ring család Paks "PaRiPa 2011" rendezvényre kaptunk meghívást. Kellemes hétvégét töltöttünk együtt. Képek!!!
2011. július 8-10. Idén elõször ellátogattunk Bajára a "Bajai Halfõzõ Fesztiválra". A rekkenõ hõség ellenére, ismét egy kellemes hétvégét töltöttünk együtt, és a fesztivál közönsége is megcsodálhatta jármûveinket. Képek!!!
2011. augusztus 5-7. A JonaThermál Fürdõ meghívására ellátogattuk a kiskunmajsai "Fürdõ,- és Sör Fesztivál" teljes hétvégét betöltõ rendezvényére. A strandolók folyamatosan érdeklõdtek a kiállított jármûvekrõl, így a nagyszínpadon rendezett kvíz játék ránk vonatkozó kérdéseire is tudták a választ. Köszönjük a meghívást, jól szórakoztunk! Képek!!!
2011. szeptember 3. Meghívást kaptunk Bólyba a X. Csirkepaprikás Fesztivál-ra, ahol a jármûvek kiállítása mellett a fõzõ tudományáról is számot adhatott a csapat. Képek!!!
2011. szeptember 30- október 2. Sikeresen zártuk az idei "Dél-Dunáltúli Szezonzáró Veteránjármû Találkozó – és Tájékozódási Túra" rendezvényünket, a Ormánságból a Villány borvidékre kirándultunk, Pécs érintésével. A Vörösbor Fesztivál nézõközönsége felejthetetlen élményt nyújtott a résztvevõknek.

Képek!!!

Abszolút eredmény

1/100 eredmény

Archívum 2007: ITT!

Archívum 2008: ITT!

Archívum 2009: ITT!

Archívum 2010: ITT!